TJÄNSTER

Vi erbjuder metallkonstruktioner och skräddarsydda metallösningar för industrier, underhåll och privata fält. Våra tjänster omfattar men är inte begränsade till svetsning av aluminium och rostfritt stål, plåtbearbetning och bearbetning och prototyper, design och installation.

Svårare spetsprojekt och plåtarbeten är vår speciella styrka. Vi kan också erbjuda större enheter tack vare vår omfattande maskinbas och partnernätverk.

När det gäller de bearbetade materialen specialiserar vi oss på aluminium, rostfritt stål, speciallegeringar och titan. Vi lagrar både svetstrådar och olika material för att säkerställa snabba leveranstider. Andra legeringar tillhandahålls snabbt vid behov. Vi tillhandahåller även material och bitar till hobbyister beroende på tillgänglighet.

Svetsning av aluminium

Aluminum welding for pipes, sheet metal Aluminiumsvetsning för rör, plåtdelar, konstruktioner och reparationer är vår speciella styrka. Oavsett om formen på objektet är lätt eller svårare att svetsa, kan vi hjälpa dig. Vårt urval av TIG- och MIG-verktyg är extremt omfattande.

Svetsning av rostfritt stål

Rostfritt stål för små till stora delar görs med exceptionell svetsningskvalitet, tack vare vårt stora utbud av verktyg. Vårt välutbildade och kvalificerade team vet hur man svetsar olika strukturer utan problem.

Plåtarbete och bearbetning

Plåtbearbetning från enstaka bitar till små serier tillhandahålls effektivt av oss. Dessutom är våra styrkor arkskärningar och stansning, samt svetsade strukturer för tunna och tjocka ark. Med hjälp av ett starkt partnernätverk kan bearbetade delar också kombineras till delar och sammansättningar.

Prototyper och design

Vi erbjuder prototyper, design, strukturell design och installationstjänster för metalldelar och konstruktioner. Vi är experter på tillverkning och har bred kunskap om olika kundbehov. Vår expertis och professionella verktyg säkerställer snabba ledtider även när de börjar från början!

Kolla även våra referenser eller kontakta oss! Oavsett om ditt behov är litet eller stort kan vi hjälpa dig!