Tjänster

Vi erbjuder metallkonstruktioner och kundanpassade metallösningar för industri, underhåll och privatkunder. Våra tjänster omfattar svetsning i aluminium och rostfritt stål, plåtbearbetning, maskinbearbetning och prototyptillverkning.

Krävande svets- och plåtarbeten är våra särskilda styrkor, samtidigt som vår omfattande maskinpark och vårt partnernätverk gör att vi kan erbjuda mer heltäckande lösningar. I våra olika projekt kombineras ofta rör, plåt och maskinbearbetade delar.

När det gäller de material som ska bearbetas är vi specialiserade på aluminium, rostfritt stål, speciallegeringar och HDPE-plastsvetsning. Vi lagerhåller både svetstråd och olika material för att säkerställa snabba leveranstider. Andra blandningar kan också göras snabbt efter behov. Beroende på efterfrågan tillhandahåller vi även material och klipp till amatörer.

Aluminium Svetsning

Svetsning av aluminium för rördelar, plåt, konstruktioner och reparationer är vår kärnkompetens. Oavsett om formen är lätt eller krävande att svetsa och legeringen svårare, kan vi hjälpa till. Vårt sortiment av TIG- och MIG-verktyg är mycket omfattande.

Rostfri Svetsning

Svetsning av rostfritt och syrafast stål för både små och stora detaljer kan utföras med hög kvalitet tack vare vårt breda utbud av verktyg. Vårt utbildade och kvalificerade team kan svetsa struktur efter struktur utan problem.

Plåtbearbetning och maskinbearbetning

Från enstaka ark till små serier, vi kan göra det på ett effektivt sätt. Förutom skarvning och kantning av plåt är svetsade konstruktioner för tunn- och grovplåt vår styrka. Med ett starkt nätverk av partners kan bearbetade delar också kombineras till olika sammansättningar.

Prototypframtagning och design

Vi erbjuder tjänster inom prototyptillverkning, design, konstruktion och installation av metalldelar och metallkonstruktioner. Med vår långa erfarenhet inom metallindustrin och vår kunskap om olika branscher kan vi erbjuda helhetslösningar från början till slut. Vår know-how och vårt omfattande utbud av utrustning möjliggör snabba leveranser.

Vattenskärning

Vi erbjuder flexibel vattenskärning av våra lagermaterial, andra plåtar och ditt eget material. Dessutom erbjuder vi efterbearbetning, fasning, kantning, svetsning och montering av skurna delar.

Vi tillverkar aluminiumbåtar, HDPE båtramar, delar, strukturer och erbjuder designservice för dessa. Vi reparerar även svets- och eftermonteringsutrustning av aluminium, galler och HDPE-plast.

Ta en närmare titt på våra referenser eller kontakta oss! Oavsett om dina behov är stora eller små, kan vi hjälpa dig!