Palvelut

Tarjoamme metallirakenteita ja räätälöityjä metalliratkaisuja teollisuudelle, kunnossapidolle ja yksityisasiakkaille. Palveluihimme kuuluu mm. alumiinin ja rosterin hitsauspalvelut, levytyöt ja koneistus sekä prototyyppien suunnittelu ja toteutus.

Vaativat hitsaustyöt ja levytyöt ovat erityisvahvuutemme, laajan konekantamme ja kumppaniverkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan myös laajempia kokonaisuuksia. Monipuolisissa projekteissamme yhdistyvät usein niin putket, levykappaleet kuin koneistetut osatkin.

Työstettävien materiaalien osalta olemme erikoistuneet alumiiniin, ruostumattomiin teräksiin, erikoisseoksiin ja titaaniin. Pidämme varastossa sekä hitsauslankoja, että erilaisia materiaaleja nopean toimitusajan varmistamiseksi. Myös muut seokset onnistuvat nopeasti tarpeen mukaan. Materiaaleja ja leikkeitä välitämme myös harrastajille kysynnästä riippuen.

Alumiinin hitsaus

Alumiinin hitsaus putkiosille, ohutlevyille, rakenteille ja korjaukset ovat ydinosaamistamme. Oli muoto helppo tai vaativa hitsattava ja seos hankalampikin, me pystymme auttamaan. TIG- ja MIG-työkaluvalikoimamme on erittäin kattava.

Rosterin hitsaus

Ruostumattoman ja haponkestävän teräksen hitsaukset niin pienille kuin suurille osille onnistuu laajan työkaluvalikoimamme ansiosta laadukkaasti. Koulutettu ja luokitettu tiimimme taitaa rakenteen kuin rakenteen hitsauksen ongelmitta.

Levytyöt ja koneistus

Ohutlevytyöt yksittäiskappaleista piensarjoihin meiltä tehokkaasti. Levyleikkeiden ja särmäyksien lisäksi hitsatut rakenteet ohuille ja paksuille levyille ovat vahvuutemme. Vahvan kumppaniverkoston avulla myös koneistetut kappaleet saadaa yhdistettyä erilaisiin kokonaisuuksiin.

Protopalvelut ja suunnittelu

Tarjoamme prototyyppipalvelua, suunnittelua, rakennesuunnittelua ja asennuspalvelua metalliosille sekä rakenteille. Laajan metallialan kokemuksen ja eri alojen tuntemuksen avulla pystymme tarjoamaan kokonaisuuksia alusta loppuun. Osaamisemme ja kattavat välineet mahdollistavat nopeat toimitukset.

Tutustu tarkemmin myös referensseihimme tai ota yhteyttä! Oli tarpeesi suuri tai pieni, me pystymme auttamaan!