Huippuosaamista alumiiniveneiden, HDPE-runkojen, osien ja kelluvien rakenteiden runkovalmistuksessa, kokoonpanossa ja suunnittelussa.

Veneenrakennus ja runkovalmistus

Valmistamme laadukkaita veneitä yksittäiskappaleina tai piensarjoina tehokkaasti ja laadukkaasti, tarvittaessa myös loppuun asti varusteltuna

Alumiinirungot

Osaamisemme alumiinin työstön parissa on huippuluokkaa ja yhdistettynä omaan vesileikkuriin valmistamme rungot tehokkaasti myös yksittäiskappaleiden tai protojen osalta.

HDPE-muovirungot

Muovihitsatut veneenrungot yhdistävät osaamistamme levyosaamisen parissa ja vaativien rakenteiden muovihitsauksessa. Myös muovit leikataan omalla vesileikkurillamme.

Rakenteet ja komponentit

Valmistamme myös yksittäisiä komponentteja kuten konsoleita, bimineitä, polttoainetankkeja, luukkuja, putkistoja, propulsion osia, kaiteita ja muita alumiini-, HDPE- tai rosteriosia yksittäiskappaleista sarjatuotantoon.

Suunnittelu ja projektit

Projektinhallinta, suunnittelu, lujuuslaskenta ja testaus järjestyy kattavan osaamisemme ansiosta. Sijaintimme ansiosta toimintamme on joustavaa haastavimmissakin projekteissa ja testauksissa.

Korjaushitsaukset ja jälkiasennukset

Teemme myös vaativiakin korjaushitsauksia ja asennuksia, tarvittaessa myös ulkomailla. Oli aluksen rakenne teräs, alumiini, rosteri tai HDPE muovi pystymme auttamaan vaativissakin tapauksissa. Tarjoamme myös osien suunnittelua myös yksittäiskappaleisiin.