Referenssit

Vene- ja meriteollisuus

Palvelemme veneteollisuutta ja veneenomistajia valmistamalla alumiinirakenteita ja rosterikokoonpanoja yksittäiskappaleista sarjavalmistukseen. Teemme osia myös yhteistyössä suunnittelun kanssa sekä tarvittaessa toimestamme suunniteltuna tarjotaksemme parhaat mahdolliset rakenteet niin kestävyyden kuin kustannusten osalta. Käytämme tehtaallamme suurimmalta osin merialumiiniä (5000-sarja) ja haponkestävää terästä (316L) ja varastomme ansiosta pystymme palvelemaan pienissä erissä nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Teemme veneisiin rosterisia sekä alumiinisia putkirakenteita kuten targakaaria, bimineitä, kuomurakenteita, kaiteita ja polttoainelinjoja tehokkaasti ja tarvittaessa asennettuna paikan päällä tai tehtaallamme.

Olemme erikoistuneet myös hitsatuissa ohutlevyrakenteissa suurempiin kappaleisiin, kuten veneiden konsoleihin ja hytteihin, sekä alumiinisiin polttoainesäiliöihin. Kokemuksemme perusteella pystymme suosittelemaan parhaat ratkaisut.

Merellisen sijaintimme, kuljetuskalustomme ja tilavan hallimme ansiosta tarjoamme myös tehokasta korjaushitsausta ja asennuspalvelua veneisiin ja kelluviin rakenteisiin.

Ajoneuvot ja kuljetuskalusto

Toteutamme ajoneuvoihin ja kuljetuskalustoon osia ja rakenteita pääosin alumiinista. Tarjoamme myös suunnittelua ja avaimet-käteen toteutusta kuljetuskaluston rakenteista. Olemme toteuttaneet erilaisia räätälöityjä telineitä, tukirakenteita ja toimilaitteita raskaalle kalustolle, pakettiautoihin ja peräkärryihin. Kumppaniverkostomme avulla osat saa myös maalattuna tai anodisoituna.

Prosessitekniikka ja vesihuolto

Osaamisemme ruostumattoman teräksen ja alumiinin hitsatuista rakenteista on tehokkaasti hyödynnettävissä myös erilaisissa prosessitekniikan rakenteissa, altaissa ja esimerkiksi puhtaan- sekä jäteveden käsittelyn komponenteissa. Prosessien ja vesihuollon laitteistojen tuet, koteloinnit ja hallintapaneelit saat kauttamme laadukkaasti ja kestävistä materiaaleista valmistettuna.

Avaimet käteen suunnittelu ja toteutus

Jalostamme ideat tarvittaessa myös valmiiksi tuotteeksi. Laaja kokemus erilaisista rakenteista mahdollistaa tuotekehityksen tai piensarjat nopealla aikataululla. Valitsemme soveltuvimmat materiaalit, järkevimmät rakenteet, toimivimmat ratkaisut tuotteellesi.

Moottorin ja voimansiirron osat

Teemme myös vaativia korjaushitsauksia, kunnostuksia ja korvaavien osien valmistusta erilaisiin moottoreihin ja voimansiirron komponentteihin. Erikoisseoksien hitsaukset ja mittatarkkuutemme mahdollistavat usein vaurioituneen osan korjaamisen kustannustehokkaasti. Laajan työkaluvalikoimamme ja kumppaniverkoston kautta onnistuu myös moottorien koneistukset ja muokkaukset.