REFERENSER

Båt- och marinindustrin

Vi arbetar med båtindustrin och båtägare genom att tillverka aluminiumkonstruktörer och rostfria sammansättningar från enskilda enheter till massproduktion. Vi arbetar också i samarbete med designteamet och vid behov kan vi själv designa bitar för att tillhandahålla hållbara och kostnadseffektiva lösningar. På vår fabrik använder vi mestadels marin aluminium (5000-serien) och rostfritt stål (316L) och vårt lager gör att vi kan arbeta i små omgångar snabbt och kostnadseffektivt.

Vi tillverkar rörkonstruktioner av rostfritt stål och aluminium för båtar, såsom targa, bimin, baldakiner, räcken och bränsleledningar. Vi utför dessa strukturer effektivt och de kan installeras på plats eller på vår fabrik.

Vi är också specialiserade på svetsade plåtkonstruktioner för större bitar som båtkonsoler och hytter samt aluminiumbränsletankar. Baserat på vår erfarenhet kan vi rekommendera de bästa lösningarna för dig.

Tack vare vårt läge intill havet, transportutrustning och rymliga hall, erbjuder vi också effektiv reparations- och installationstjänster för båtar och flytande konstruktioner.

Fordon och transportutrustning

Vi tillhandahåller delar och konstruktioner för fordon och transportutrustning främst av aluminium. Vi erbjuder också design- och nyckelfärdiga lösningar för dessa strukturer. Vi har implementerat en mängd olika skräddarsydda ställ, stödkonstruktioner och ställdon för tung utrustning, skåpbilar och släpvagnar. Med hjälp av vårt partnernätverk kan reservoarerna också målas eller eloxeras.

Processindustri och vattensystem

Vår expertis inom svetsade konstruktioner vid hantering av rostfritt stål och aluminium kan också effektivt utnyttjas i olika processtekniker, pooler och till exempel i rena och avloppsreningskomponenter. Du kan få vattenförsörjningsutrustning och processutrustningsstöd, kapslingar och kontrollpaneler genom oss tillverkade av högkvalitativa och hållbara material.

Nyckelfärdiga projekt

Vid behov bearbetar vi också idéerna till färdiga produkter. Vår omfattande erfarenhet från olika strukturer gör att vi kan tillhandahålla prototyper eller små serier på ett stramt schema. Vi väljer de mest lämpliga materialen, de mest förnuftiga strukturerna och de mest funktionella lösningarna för din produkt.

Motor och transmissionsdelar

Vi utför också krävande reparationer av svetsar, undersökningar och tillverkning av reservdelar till olika motorer och transmissionskomponenter. Expertis på att svetsa speciallegeringar och vår noggrannhet gör att den skadade delen ofta kan repareras kostnadseffektivt. Motorbearbetning och modifieringar är också möjliga genom vårt breda utbud av verktyg och partnernätverk.